Om os

Begyndelsen

Idéen til vores indretningsunivers startede efter en samtale i begyndelsen af vores studietid, hvor vi stadig var så småt i gang med at lære hinanden at kende. Vi var alle meget forskellige steder i vores liv, men en ting kunne vi dog blive enige om, nemlig at det med at flytte ud krævede både overskud og inspiration til at finde smukke og stilerene løsninger, samt en god opsparing til at betale for disse. Hvad der bare skulle have været en kort samtale, udviklede sig til en længere snak med deling af vores personlige erfaringer, og hurtigt fandt vi os en fælles interesse, nemlig interessen for kreativ og smuk indretning, til priser der er til at betale.  

Smuk indretning til særligt smukke priser

Vi oprettede vores blogunivers i starten af 2022, og vores drøm er, at vi på sigt bliver den foretrukne inspirationskilde, til alle som ønsker at få meget ud af lidt. 


Vores univers er skabt ved stor inspiration fra den minimalistiske verden. Vi indretter vores rum ved at arbejde med de rolige afdæmpede farvekombinationer, så vi opnår det stilrene enkle look og det skandinaviske udtryk, som vi holder meget af. En minimalistisk boligindretning skiller sig ud med sine klare linjer og sin helt gennemførte enkelthed. 


Vi ønsker at hjælpe andre med at opnå en smuk indretning til favorable priser. Vi vil gerne inspirere vores læsere til at få meget ud af lidt, og hjælpe dem til at få deres rum til at få et mere kreativt og visuelt udtryk.

Mød teamet bag indretningogbolig.dk