Ugens indretter

Indeholder reklamelinks

Nini

Nini Bonnevie Anglov

“Less is more”

I denne uge invitere vi dig med indenfor hos Nini, hvor du kan få inspiration til den charmerende og hyggelige indretning. Vi har fået Nini til at svare på vores spørgsmål, så du kan lære hende lidt bedre at kende og få hendes tips og tricks til at indrette dine egne rum, i samme stil.

Efter interviewet kan du finde links til lignende møbler fra én af vores mange samarbejdspartnere, så du nemt og hurtigt kan klikke nye møbler i kurven og gå i gang med at indrette dit drømmehjem!

@n.anglov

sofa

Sofaen

Over sofaen har Nini de fineste billeder hængende over sofaen, med minder fra øjeblikke hun selv har fanget.

spisebord

Spisebordet

Midt i stuen finder du det store spisebord, som Nini selv har lagt kærlighed i at lave i samarbejde med sin far.

plante

Stuen

Der er indrettet med en lille bænk, der bruges til både pynt samt at skabe liv i rummet ved at løfte planten op i rummet.

10 hurtige spørgsmål

Indretningogbolig.dk

Kan du fortælle os om lidt om hvem du er?

Mit navn er Nini Anglov, jeg er 24 år. Jeg bor i Hillerød sammen med min roomie. Jeg vild med nye oplevelser og at være social, men samtidig nyder jeg også alene tid. Jeg er glad for at rejse og skabe en masse minder, og når jeg er færdig med mit studie, skal jeg ud på en længere rejse rundt i Asien. Jeg studere, men udover det, så styrketræner jeg også en del. At styrketræne er for mig mit frirum og et sted jeg kan slå tankerne fra.
Som person er jeg meget omsorgsfuld, lyttende, hjælpsom og glad. Jeg holder af at hjælpe andre mennesker og hvis mine medmennesker har det godt, har jeg det godt. Jeg er glad for at møde nye personer, men kan dog godt virke meget genert i starten når man møder mig. Men når man først har lært mig at kende, så er jeg en meget snakkesalig person.

Hvad laver du til daglig og hvilken baggrund har du?
Til dagligt læser jeg til optiker og er færdig i februar.  Jeg er i praktik lige nu, hvor jeg skal være frem til slut november.

Hvordan er dine boligforhold?
Jeg bor i Hillerød i en lejlighed på 76 kvm, hvor vi også er så heldige at have en altan. Det er en 3-værelses lejlighed med entre, stue, køkken, badeværelse og to soveværelser. 
Jeg bor sammen med min roomie, der kommer fra Jylland, Vi har det super godt sammen, men samtidig respekterer vi også hinandens lukkede døre.

Hvilket er dit favoritrum?
Mit favorit rum er køkkenet. Køkkenet er sted for mig, hvor man mødes og kan have mange gode snakke, samt lave lækker mad. Helt fra barndommen af,  har køkkenet altid været det sted for mig, hvor man kan samles og hygge.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Jeg vil beskrive min stil som minimalistisk. Jeg kan gode lide pynteting, men jeg skal heller ikke bare have noget, for at have det.

Hvad er det bedste køb du har gjort dig?
Jeg må indrømme at mit bedste køb er  tv’et  på værelset. Der er intet bedre, for mig, end at ligge i sengen og slappe af med en god film eller serie.

Hvad er dit bedste tip til at indrette på budget?
Mit bedste tip er at kigge på Marketplace på Facebook.  Ellers vil jeg råde til, at hvis man har fundet noget dyrt, at man bruger tid på at undersøge, om der er steder det kan købes billigere eller vente til det man søger, kommer på tilbud.

Har du et Go-to sted, du foretrækker at købe fra?
Det er egentlig et svært spørgsmål. For det har jeg faktisk ikke, da de ting jeg finder er fra en del forskellige boligbutikker.

Hvad er dit sidste interiør/møbel du har købt?
Mit sidste “køb” er mit spisebord. Det er et bord der har meget betydning for mig, fordi jeg selv har slebet det og gjort det i stand.

Hvor finder du din inspiration henne?
Jeg finder min inspiration gennem Instagram og Pinterest. Jeg kan bruge lang tid på at søge på boligindretning.

Indret dit hjem som Ninis

Vi har fundet møbler og nips, så du nemt kan finde lignende produkter

spisebord

Lina Spisebord 200 x 95

Med dette lyse spisebord fra Unishop.dk, kan du få samme fine udtryk ved et af de vigtige samlingspunkter i hjemmet til kun 4.099 ,-

 

La forma Bogart 2 pers.

Denne 2 personers sofa, skaber et roligt og neutralt udtryk i stuen. Fås hos Boboonline.dk til kun 5.437,96 ,-