Keramik til din indretning

Indeholder reklamelinks

I 2022 har keramik virkelig gjort sit comeback. Målet er stadig at skabe et personligt udtryk og skabe din egen identitet gennem indretningen i dit hjem. I dag er der mange der ønsker, at deres hjem skal være unikke, og vise personlighed og her kan du særligt bruge keramikken til at udtrykke dig.

Keramik

Keramik kan fås i mange forskellige former, farver, størrelser og nuancer og derfor er det godt til at skabe personlighed i din indretning.

Se BoxdeLux udvalg af vase og urtepotter her

De seneste år har keramik været på vej væk, men som så mange trends, kommer de og går og her er keramik ingen undtagelse. Trenden i år 2022 er at sammensætte flere items på forskellige måder med former, farver og størrelser. 

I den minimalistiske indretning vil keramik passe godt ind, da det har et råt udtryk som vil bryde indretningen og dermed skabes der kontrast i rummet.

Keramik

Du kan placere en flot urtepotte eller vase i vindueskarmen, på en hylde eller på sofabordet. På denne måde bliver der kontrast og liv i din stue.

Du kan også gøre brug af dit stel såsom tallerkner, skåle eller fade til en del af din indretning og synliggøre dem ved at sætte dem ind i et vitrineskab eller stille det frem på en hylde.

Se BoxdeLux udvalg af vase og urtepotter her