Ugens indretter

Indeholder reklamelinks

Frederik

Frederik Vinholt

"Fremhæv dine minder og gode oplevelser i din indretning - Det skaber glæde i hverdagen og fortæller noget om hvem du er”

I denne uge invitere vi dig med indenfor hos Frederik, hvor du kan få inspiration til den inspirerende og personlige indretning. Vi har fået Frederik til at svare på vores spørgsmål, så du kan lære ham lidt bedre at kende og få hans tips og tricks til at indrette dine egne rum, i samme hjemlige og rare atmosfære.

Efter interviewet kan du finde links til lignende møbler fra én af vores mange samarbejdspartnere, så du nemt og hurtigt kan klikke nye møbler i kurven og gå i gang med at indrette dit drømmehjem!

@frederikvinholt

Barstole

Kaffebaren

Frederik har indrettet en hyggelig kaffestation, med cafébord og barstole. For at skabe liv, er der også en plante på bordet.

Vitrineskab

Vitrineskab

Det store flotte vitrineskab, bruges til at opbevare alt der skal bruges til at skabe festlige rammer, til både spilaften og hygge.

Lænestol

Læsehjørnet

Lænestolen er perfekt placeret ved det store vindue, hvor sollyset får lov at lyse rummet op.

10 hurtige spørgsmål

Indretningogbolig.dk

Kan du fortælle os om lidt om hvem du er?

Mit navn er Frederik Vinholt, jeg er 25 år og bor sammen med min forlovede, Sofie.
Som person elsker jeg at opleve ting. Jeg elsker at tage ud at rejse og gør det gerne flere gange om året. Derudover elsker jeg events og tager gerne på festival hvert år, og tager til koncerter lige så snart der er plads i budgettet. Både min forlovede og jeg elsker sport og i særdeleshed fodbold, så en del af vores tid går med at se sport i fjernsynet eller på stadion.

Hvad laver du til daglig og hvilken baggrund har du?
Jeg studerer en professionsbachelor i E-handel på Cphbusiness Søerne og arbejder ved siden af som lukkeansvarlig i Meny i Værløse.

Hvordan er dine boligforhold?
Jeg bor til daglig i Brønshøj i en lejlighed på 76 kvadratmeter. Det er en 3-værelses lejlighed som indeholder en lille entre, køkken, badeværelse, soveværelse, spisestue og stue.

Hvilket er dit favoritrum?
Stuen er klart en favorit, fordi det er her vi ofte bruger tiden til at slappe af og koble af. Dog er spisestuen også et sted jeg elsker at bruge tid, fordi det ofte er her vi bruger tiden når vi har familie/venner på besøg.

 

Hvordan vil du beskrive din stil?
Sofie og jeg har altid været rigtig glade for sort/grå/hvid. Det er farver som vi synes passer rigtig godt sammen, og vi køber oftest stole, borde, skabe og kommoder som er hvide, fordi vi synes det er med til at lyse rummet op. Ofte kombinerer vi sort/grå/hvid stilen med nogle farver der så skiller sig lidt ud fra mængden, for at sætte dem i ekstra fokus. Det kan f.eks. være planter, farverige billeder eller nips vi køber på vores rejser.

Vi går også rigtig meget op i at have personlige ting. Det er f.eks. billeder på væggene fra vores mange rejser. Sofie har billeder af hendes brødre stående i spisestuen. Jeg har en plakat fra Odense Aafart som var stedet jeg har været i praktik og et Starbucks skilt som minder mig om mit udvekslingsophold til Seattle, fordi Starbucks startede i Seattle.

Vi kan også godt lide at have ting der skiller sig ud, som man ikke rigtig ser andre steder. Vi har blandt andet nogle gule minions bamser, som vi har fyldt med sand, som vi så bruger som dørstoppere. Vi synes selv at det er meget sjovt og så viser det også vores lidt barnlige side.
Derudover har vi også sat et bar bord med bar stole op i vores køkken. Det er ikke vores indtryk at der er mange der prioriterer det, men vi synes at det er et oplagt sted til vores gæster imens vi laver mad, og så skal det også symbolisere at vi altid gerne inviterer til en drink eller øl.

Hvad er det bedste køb du har gjort dig?
Vores sofa. Vi synes selv at den passer rigtig godt ind i farven, der er plads til en masse gæster og er samtidig en sofa der er rigeligt med plads til at flade ud i.

 

 

Hvad er dit bedste tip til at indrette på budget?
Hvis der er en specifik ting du mangler, f.eks. et sofabord, så start med at tjek de billige forhandlere ud. Det er farligt at forelske sig i et dyrt sofabord, for derefter at tjekke prisen.

Er der noget du forelsker dig i, så tjek Den Blå Avis. Det har sparet os for mange penge.

Har du et Go-to sted, du foretrækker at købe fra?
Min forlovede arbejder i IKEA, så det er der vi køber langt størstedelen af vores ting. Vi har også købt lidt i Daells Bolighus, Jysk og Den Blå Avis.

 

 

Hvad er dit sidste interiør/møbel du har købt?
En bænk med skohylde fra Jysk. Vi manglede et sted hvor vi eller vores gæster kunne sidde og tage sko på.

Hvor finder du din inspiration henne?
Da Sofie arbejder i Ikea, får hun tit inspiration fra arbejdet, og derfor er vi altid opdateret på deres nyeste produkter. Ellers får vi inspiration fra steder vi tager hen, f.eks. restauranter, barer eller butikker. Hvis vi søger inspiration på telefonen, er det oftest på Pinterest.

Ofte når vi er ude at rejse, kigger vi også efter ting der kunne være sjove/flotte at have i hjemmet, som vil gøre at vi bliver mindet om rejsen.

Indret dit hjem som Frederik

Vi har fundet møbler og nips, så du nemt kan finde lignende produkter

TAMMY STOL, GRÅ M. EGETRÆSBEN

Indret dit eget læsehjørne med denne lænestol fra MyHome.dk til 1.999,-

ELRICK BARSTOL, OLIVENGRØN M. SORT STEL

Lav dit eget hyggelige barhjørne med en bar stol fra MyHome.dk til 499,-