Ugens indretter

Indeholder reklamelinks

Mariam Fernandez

“Farverig indretning med en masse homemade og DIY ind over”

I denne uge invitere vi dig med indenfor hos Mariam, hvor du kan få inspiration til den farverige og kreative indretning. Vi har fået Mariam til at svare på vores spørgsmål, så du kan lære hende lidt bedre at kende og få hendes tips og tricks til at indrette dine egne rum, i samme inspirerende atmosfære.

Efter interviewet kan du finde links til lignende møbler fra én af vores mange samarbejdspartnere, så du nemt og hurtigt kan klikke nye møbler i kurven og gå i gang med at indrette dit drømmehjem!

@mariam_fernandez

Entréen

Førstehånds indtrykket i entréen er minimalistisk, farverigt og med god plads til at opbevare det mest essentielle.

Soveværelset

Soveværelset er skabt gennem kreative DIY projekter, der hjælper til at skabe en inspirerende atmosfære at være i.

Stuen

I stuen findes også kreative projekter som Mariam har haft fingrene i. Her er skabt et godt miks af både skarpe og rolige farver.

10 hurtige spørgsmål

Indretningogbolig.dk

Kan du fortælle os lidt om hvem du er?

Mit navn er Mariam og jeg er 22 år. Jeg er halv spansk, og hygger mig til dagligt med mit arbejde og mit hjem. Jeg har gået på handelsgymnasiet på en iværksætteri linje. Jeg har altid haft interesse i alt med bolig, lige fra bygninger til indretning. Da jeg var yngre, fik jeg ofte lov til at istandsætte mine forældres hus, bla. deres soveværelse og stue. Jeg er typen, der har 100 ideer og med tanker der flyver omkring mig, når det kommer til bolig og indretning.

Hvad laver du til daglig?
Jeg arbejder i restaurationsbranchen, som assisterende restaurant manager hos halifax burgers.

Hvordan er dine boligforhold?
Jeg bor i et rækkehus på 110 kvm. Hvor jeg bor sammen med min kæreste og min bror, sådan lidt bofællesskabs agtigt.

Hvilket er dit favoritrum?
Mit favorit rum er helt klart vores stue i forlængelse af vores køkken. Rummer giver mig helt vildt meget glæde og ro på samme tid.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Sjov, og eksperimenterende.. Jeg synes at det er fedt, når jeg selv laver mit interiør og møbler.. Det betyder også at der bliver udskiftet ok ofte.. hvis du spørger min kæreste. :))

Hvad er det bedste køb du har gjort dig?
Mit bedste køb må være min dejlige og rummelige sofa fra formel A. Jeg elsker en god flyder sofa, og det må jeg sige at denne er.

Hvad er dit bedste tip til at indrette på budget?
At upcycle møbler man i forvejen har, eller ting man finder på diverse markeder. på den måde skaber man sit eget. Find ud af hvad der er vigtigst, for dig i dit hjem også få kombineret noget pænt funktionalitet med dine behov.

Har du et Go-to sted, du foretrækker at købe fra?
Jeg kan bedst lide at købe fra magasin, fordi man kan få lidt af hvert.

Hvad er dit sidste interiør/møbel du har købt?
Det må være vores sofabord i glas, som jeg købte på Facebook marketplace. Jeg synes at det er utrolig fint, specielt når solen slår igennem vores stuevinduer. Det er har både et meget fint udtryk og lethed samtidigt med at det har noget funktionalitet med hylden under.

Hvor finder du din inspiration henne?
Jeg får inspiration over alt, det kan være alt fra tekstiler og sjove udtryk som bliver brugt i udstillinger, eller fra forskellige magasiner.. Jeg synes godt at de sociale medier også kan inspirere men det er aldrig der jeg opsøger inspiration men i stedet et sted der kan guide mig i den rigtige retning.

Indret dit hjem inspireret af Mariam

Vi har fundet møbler og nips, så du nemt kan finde lignende produkter

LAFORMA sofabord

Med dette glasbord til kun 1.899,- fra Boboonline.dk, kan du indrette med mange farver omkring.

Firenze sofa

Få en farverig sofa der minder om Mariams til 5.697,- fra Boboonline.dk. Skab en livlig indretning med farver.