Smal entré

Indeholder reklamelinks

Indretning af entréen kan være en udfordrende opgave, især hvis der ikke er meget plads eller din entré består af en lang smal gang.

Entréen er det første, du ser, når du kommer hjem. Dermed skal man føle sig velkomne med det samme, man træder ind ad døren, da det er dit førstehåndsindtryk.   

Når du indretter din entré, er det en god idé ,at der er en rødtråd med boligindretningen i resten af dit hjem. Når du vælger møbler og interiør til entréen, så gå efter nuancer, der matcher resten af boligens farver, eller er i samme træsort. Følger du denne strategi så er du godt på vej til at byde dine gæster velkommen med stil.

entré

I en smal entré fungerer det godt, hvis man gemmer overtøj og sko væk i et skab, så det ikke hænger og fylder ude i rummet. Dette kunne være et skab i lyse farver med en smal dybde, da man sparer gulvplads på den måde.

Se Ilvas bud på opbevaringsmøbler til entréen.

Det handler om at holde gulvet frit, da overfyldt gulv hurtigt kan tage hele rummet. En lys dørmåtte kan også være en god idé frem for en sort, da mørke farver tager lys og fornemmelsen af plads.

Se Ilvas byd på lyse dørmåtter.

Dørmåtte